Sant Andreu, una GRAN FAMILIA


Avui titus, al cap de 11 mesos d'haver-vos conegut a la majoria, hem jugat l'ultim partit de lliga. S'ha perdut, pero no m'importa tan. Ha sigut una temporada que recordare tota la vida. L'any passat,era el primer cop que canviava d'equip, ja que sempre havia jugat al mateix, i la veritat es que estava una mica "cagat" perque no savia que em trobaria. No savia que en aquesta ciutat, Badalona, hi havia un club, mes ben dit, una FAMILIA, una GRAN FAMILIA. No savia que en aquesta familia, hi havia gent tan...tan Magnifica, tan Meravellosa, tan gran!, que formava part d'un gran equip. En fi que no savia que aquesta temporada em passaria tan rapida. Diuen que quan una cosa et passa rapid, vol dir que t'ho has passat molt bé, i aixi ha estat, no ho dubteu. Resumit, tot aixo ho he escrit per agrair-vos tot el que heu fet per mi aquest any, per donar-vos mil gracies!, de veritat, GRACIES A TOTS I TOTES!!

PD1: Mr. Gamez, ja se que com tu, no hi ha qui escrigui, pero ho he intentat fer-ho tan be com he pogut!
PD2: He escrit moltes vegades la paraula GRAN, pero es que ho sou molt, sou massa grans!
PD3: Alguns no hi heu estat tota la temporada sencera, per diver-sos motius, pero que saqpigueu que tmbé va per vosaltres!


Oscar#10

2 comentaris:

David Gamez ha dit...

que bunic nena(L)(L), ya preparare un text per posar-lo aqi... 8) jaaj
us estimu!

Ferran Raventós ha dit...

Molt ben dit Oscar...Ara esperem una altra temporada igual o millor, i poder fer que les noves incorporacions, també es sentit part de la família, com aquest any eu fet vosaltres.

La veritat que fer aquestes incorporacions (OSCAR, MARTÍ...que no us coneixia), és totalment un encert. No per el nivell esportiu, que el teniu evidentment...XD...sinó per la vostra qualitat humana.

Felicitats per la temporada

Publica un comentari a l'entrada