Hem lluitat contra el barça…


Ahir l’infantil del St. Andreu ha jugat contra un gran club, el F. C. Barcelona. A les 10:30 de la matinada, tot i ser a aquesta hora el pavelló s’ha omplert, hi havia la magnifica delegada i els dos entrenadors amb ganes d'animar l’equip i l’equip amb ganes d’oferir tot lo bo que es podia.

L’infantil ha tingut opcions, a estat molt bé en defensa, un dels millors partits en lo que fa defensivament però atacant l’equip a estat fluix, no trobava espais, no mirava penetracions, a sobre no hi havia cap lloc per on fer dos punts i s’han perdut moltíssimes boles a mig camp per passes mal fets o per complicacions. Però això si, defensivament hem pogut parar-los, els pivots no han fet tants punts com a l’anada, s’estaven estressant allà sota i els bases no sabien que fer amb la pressió. I això ho estàvem aprofitant bastant bé.

Segona setmana consecutiva que no hi ha recol•lecció de diners per antiesportives, portem 55 euros i esperem que no pugui gaire.

Hem pogut lluitar, hem tingut opcions, ambició i moltíssimes ganes per guanyar-los però no ha sigut així, no passa res, hem jugat molt bé i ens hem esforçat al màxim. Però això si, desprès d’aquesta derrota no es perd ni un sol partit més.
Demà a seguir treballant al 200%.

3 comentaris:

Albert ha dit...

Un partit ben lluitat. Força Sant Andreu!!

Anònim ha dit...

Lluna:
Molt ben jugat nois!!Sobretot en defensa ja que en l'atac ha faltat una mica d'esforç!!
Això només ha de servir per a seguir treballant a tope!!

PD:Gamez, el proximo dia pon algo de las sub-21 eh!!! preguntame y yo te comento como ha ido nuestro partido!!

:)

Anònim ha dit...

Capi:

gamez perroo pon algo noo? que esto esta abandonao

Publica un comentari a l'entrada