4 DIES EN FAMÍLIA

Magnífic, fantàstic, divertit, inoblidable, espectacular, aquests son uns pocs adjectius dels molts que podrien utilitzar per explicar com a sigut el campus del Sant Andreu de Natzaret del 2010.

El campus va ser en la casa de colònies, Can Rigol a Begues, Tarragona. Va anar moltíssima gent, en aquells quatre dies et donaves compte que el club no era nomes un club que jugava a basquet per diversió, o per guanyar títols o per poder guanyar al Barça l’11 d’abril a Ausiàs March a les 10:30 del mati, allà dins hi havia tota una família, una família amb ganes d’aprendre, amb ganes de passar-ho bé, de participar en tot, de fer bromes, de parlar, de jugar, de guanyar, d’ajudar..., de fer tot lo bo que es podia fer. I ho vam aconseguir, la gent es va divertir molt, moltíssim, com mai, des de pre-mini fins a cadet i principalment els entrenadors que es van divertir, van jugar, van aprendre i sobretot van participar en les bromes con un nens petits. Per que en molts pocs campus, poquíssims, et trobes amb aquests entrenadors, que poden i volen organitzar des de batalles de farina amb algun que altre iogurt, fins a competicions de 3x3. Però sobretot, sobretot sempre amb un somriure d’orella a orella amb ganes de més, amb ganes de pintar cames, cares o cabells perquè se't quedi el seu nom gravat i sobretot, per a que t'enrecordis d’ell.

Un campus genial, a tothom li quedarà gravat alguns petits moments, com les conversacions de pujada i baixada per anar al poliesportiu, les 130 escales aproximadament que es baixaven i sobretot es pujaven per anar del poliesportiu, també el increïble concurs que tots recordarem, el tu si que vales de l’últim dia, la baixada de pantalons de l’infantil davant de tot el St. Andreu, la batalla de farina, el iogurt que li van llençar al cap o el que va llençar a l’ull algun nen, les nits sense dormir, les bromes, aixecar-te pel mati i veure que tens el cabell amb espuma d’afaitar o pintat amb esprai o el sac de dormir amb pasta de dents. Petites coses que fan que un campus per jugar a basquet amb un club anomenat Sant Andreu es converteixi en uns quatre dies per no poder oblidar mai, on apart de jugar a basquet, la gent s’ha divertit amb una família, ha participat, ha rigut, ha agafat confiança a jugadors i sobretot a entrenadors, a fet nous amics, a conegut nous companys, nous entrenadors que ni sabien que estaven a la gran família del St. Andreu.

Un campus, ple d’alegria. Un campus que obligatòriament, encara que vulguis, no s’oblidarà mai.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluna:
Valeeee Gamez!!!
M'ha agradat molt l'escrit, te l'has currat molt!!!
Tens tota la raó, el Sant Andreu apart de ser un club també és una familia i s'ha demostrat al campus!!
Ens ho hem passat de conyaa!!! L'any k ve ha de ser més temps i millor!!!

Un petonet, de la entrenadora dels camins i del iogurt al cap i a l'ull!!!:)

Anònim ha dit...

Xexu:

Simplement aquestes paraules, plenes d'agaïment, satisfacció, i emoció m'han deixat sense alè perquè ni jo mateix ho agués pogut expressar millor.
El Sant Andreu es més que un nom, és un club amb vitalitat i una família disposada a lluuitar, ensenyar i ser ensenyada, pero sempre amb vitalitat i amb ganas de passar's-ho ve com uns infants, perque de fet tots som infants, més crescuts o menys, però u seguim sent i serà un record que el tindrem present sempre.

L'única cosa que m'agradaria recordar es que sempre per molta disbauxa i molta gresca que n'hi hagui sempre estem disposats a treballar i el més important a escoltar-vos.

paraules d'un entrenador que s'ho va passa com un mico :D

David Gamez ha dit...

gracies xexu(:

Anònim ha dit...

Martii:

Ostia tiu no tu has currat a saco, m'encanta el text, ho has dit tot en un text genial, y molt ben redactat. A sobre esque dius el que tothom estem pensant en aquests moments tant bons de quan recordem el nostre gran campus de St Andreu, que anda que no es troba a faltar!
Nois en seriu. PERFECTE CAMPUS BEGUES'10!!
L'any que vé, ja u a dit la LLunaa,, més i millor!!
INOLVIDABLE!!
:D

Ester sin H ha dit...

IMP.
Ni yo misma lo hubiera expresado mejor.Aún no se decidirme si en los campus lo he pasado mejor como monitora o como jugadora, pero lo cierto es que este año ha sido espectacular para todos.
A pesar de tener ciertas responsabilidades como cuidar de vosotros ¬¬' también teniamos ventajas como las de que teniamos todo el derecho de putearos por las noches y creerme que eso es lo mejor de ser monitor! hahahaha pero vaya, si no hubiera sido por vosotros, los jugadores, nada hubiera sido igual. Vostros habeis sido el motivo de nuestras risas, de nuestros buenos ratos y de mucho mas. Así que gracias :)

I, per suposat, l'any que bé MOLT MÉS I MOLT MILLOR! (amb el doble de farina i molts mes sprays de colors...) :)


ESTER-escarola :)

Albert Perpinya ha dit...

Molt maco David. Es pot sentir l'emoció.

Anònim ha dit...

molt bonic*_*
ma encantat el campusssss :)

nicole

xavi (Entrenador Infantil Femení) ha dit...

Be be ma agradat mol la part que ha escrit d'aixecarse amb el cabell ple de spuma d'afeitar i pintura i tot el rollo la cual em sentu orgullos d'aber pogut contribuir a aquella tasca. No per aixo dic que no turneu l'any que be! Es més VUI QUE TURNEU X PASARNOS-HO EL DOBLE DE BE TOTS PLEGATS UN ALTRE COP!

Ròòòger ha dit...

MOLt bona akesta Gamezz...
ta salio tu vena de escritor..xdxd
Dimecres a treballa per poger uanyar añ barçaa!!
viga fins demaa crack!

Anònim ha dit...

robert:


no veas el gamez no veas..
jajajajjaja


avera si es repeteix s'agrairia:)

una abraçada tots!

Anònim ha dit...

oleeeee gamez com te les gastes!! no coneixia aquesta vena sentimental que tens x ai guardada ehhh:)
un campus genial, gràcies a cadascun de vosatres,.
un petó ben gran*

berta_

Anònim ha dit...

Deu ni do Gamez!!! Aquestes paraules semblaven sortides d'algun dels coordinadors...xo cal dir que al adonar-me que son escrites per tu m'ha sorpres!! i sobretot dir.. que t'ho has currat!!!
Tot i que eres un dels que mes haviem de vigilar al campus, amb aquest escrit t'has cobert de glòria!! ENHORABONA!!!


Espero que tothom que no va anar de campus aquest any, s'animi llegint aquestes paraules! i sobretot aquelles persones que ja hem estat en aquest... repeteixin!!!

UN PETO!


LAURA PORRAS!

David Gamez ha dit...

Jajajaj, gràcies pels comentaris. Desprès de llegir cada un d’ells tinc moltes més ganes de que arribi el campus de l’any que be i passar-me’l millor amb tots vosaltres. Gràcies pels agraïments.

Anònim ha dit...

Joderr gamezz... vaiaa curradaa...!

Anònim ha dit...

L'any que ve em demanare vacances per el campus...i la liarem parda...jejeje! Per cert gamez...a veure si aquesta vena de fino estlista escribint que tens, la treus a la pista...

D'aquesta manera a partir d'ara em podràs deixar bocabadat amb els teus detalls tècnico-tàcticos a la pista!

Espero que diumenge donem la sorpresa contr el BARÇA...Llavors ja em podré retirar com a entrenador!!

Per cert ...Al campus...la Berta a dormir a les 3??

Anònim ha dit...

be gamez be! perfecta manera de reflexar lo be que ens ho hem passat al campus, i la familia que som. cuidat titu! Nil(poso el meu nom encara que sigui anonim xd)

Anònim ha dit...

Nano, crec que si em punxen no em treuen sang.
Estic flipant que hagis escrit això, m'encanta, ja sé que jo vaig fer de dolenta de la peli però molt maco l'escrit i m'alegro que la feina que hem fet us hagi causat aquesta sensació.
Enhorabona per l'escrit i perquè tots aquest moments i altres que encara estan per veure fan realment que tinguem aquesta família.
Ànims diumenge, estarem a la pista del costat!!!
A guanyar!!!

Anna

Anònim ha dit...

Titu,mas fet posar gallina en piel!!
m'havies avisat que el text valia la pena, pero
ara, al haver-lo llegit...ESPECTACULAAR!
Moltes gracies a tots per haver fet d'aquests 4 dies INOLVIDABLES!
Gracies a tota la familia d'aquest GRAAAN CLUB!


Oscar'

Anònim ha dit...

Gamez no as acunseguit tans comentaris en tot el k purtem de temporada..xdxd
binga q arribem als 20!!

Ròòògeer

F. Raventós ha dit...

Trànquils que els comentaris els superarem després de l'exhibició de diumenge. Per cert, estic preparant un escrit de la tempoorada de l'Infantil que en breu penjaré al blog. Roger i Gamez...paseu-me per correu internet les claus del blog que no m'enrecordo (jejeje9, passeu-m'ho a la direcció del messenger:

ferry_17standreu@hotmail.com

Anònim ha dit...

ferran tindràs feina per superar aquest escrit...
Després de tants comentaris només puc dir que llegint el que has escrit i veient com la gent s'anima a comentar (i segur q a algú li ha caigut una llàgrima) es nota que som una gran família i més que un club!

Kuidat crack

Álvaro

Anònim ha dit...

mañanaa a ganaar! Y gamez perro aber si pones algo del partido xdd!
vengaaa

CABOO

Publica un comentari a l'entrada