MALA DEFENSA, BON ATAC

Avui el nostre infantil A, ha jugat a Lliça d’Amunt contra els últims de la classificació. Han arriscat moltíssim i per això han jugat un dels pitjors partits de la temporada per lo que fa en defensa amb 82 punts en contra, però al final la victòria ens l'hem dut per 17 punts de diferencia.

Desprès d’una dolenta setmana, per culpa de les lesions, ja que en Pablo dimarts estava en perfectes condicions per entrenar i va entrenar, però la noticia arribà quant dijous al mig de l’entreno es va lesionar l’altre mà, a caure i donar-se un suport dolent al sòl amb l'altra mà però desgraciadament el dimarts també es va lesionar en Joan Marín, aquests dos no han pogut jugar avui però dijous també es va lesionar l’Ismael Flores però aquest si que a pogut jugar i donar-ho tot. També ha jugat en David Cabo amb molèsties al peu.
Però tota aquesta setmana no ha sigut dolenta, ja que el divendres van fer un físic magnífic per la muntanya de Pomar.

Ha sigut un partit dolent, igualadísim contra els últims, un partit per només recordar la victòria i els nostres punts. En defensa molt, molt fluixos l’infantil li permetia al Lliça jugar amb comoditat, els hi deixaven entra sols, sense cap ni una de defensa, podien moure la bola, però la sort es que ells no han sabut, ni tenien les ganes, ni jugaven en equip per poder guanyar el partit i en això s’han aprofitat el nostre infantil.
Per sort ells tampoc han volgut defensar bé i no tenien res de balanç defensiu, no ho feien, per això l’infantil amb tres o quatre passes ràpids arribaven totalment sols per poder entrar i ficar dos punts, o si es podia ja com ha fet en J. Tejada en diverses ocasions dos més uns. Tampoc defensaven molt el tir ja que en Marti Perpinyà ha ficat tres triples, 9 punts de gran importància per l’equip. Lo pitjor es que han perdut nombroses pilotes a mig camp i amb això li permetien bastants bàsquets fàcils.

Aquesta setmana per sort no hi hagut recol•lecció de diners per antiesportives, portem 55 euros esperem que no es pugi, per bé de la economia.

En resum partit diferent però guanyat. Ha seguir treballant però dimarts no hi ha entreno, festa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

CABO:
Va tius, partit de merda pero a seguir treballant fins divendres!

oscar ha dit...

per be de l'economia...estem en crissii!
jajajaj

mal partit pro per lu menus sa guanyat k es lu k importa..

Publica un comentari a l'entrada