RÀBIA


Avui diumenge, 14 de març a la pista central de Ausiàs March han jugat dos grans equips, St. Andreu contra l’invicta, DKV Joventut. 42-46 de nomes quatre puntets ha perdut el nostre infantil.

Ràbia i nomes ràbia es el sentiment que sentien la afició, els pares, la delegada, els entrenadors i sobretot els jugadors en veure al final del partit que desprès d’un grandíssim esforç, guanyant tot el partit, lluitant per totes i cada una de les boles s’hagi acabat perden de només 4 punts de res.

Aquests són uns dels pocs partits que et demostren que encara que hagis estat guanyant tot el partit, lluitant i sobretot jugant amb moltíssimes ganes acabis sortint d’allà sense guanyar, però en general ha sigut un partit boníssim, uns dels partit que surts d’aquell pavelló amb un somriure d’orella a orella.
L’Infantil a estat guanyant a l’invicta de la lliga, la penya durant tot el partit amb comoditat, ficant bastants de basquets, circulant la pilota molt bé, buscant penetracions, en resum dominàvem el partit com volíem, era el nostre joc. Però les coses anaven canviant de mica en mica, l’arbitratge anava començant ha ser dolentíssim i clar, es posaven a 8, 5, 4 i el nostre físic anava disminuint. I sobretot la marxa de dos jugadors significatius com son en Marti i l’Oscar i l’expulsió de 2 jugadors de gran importància com són el Joan Haro que en defensa ho ha fet molt bé i en J. Tejada que estava agafant nombrosos rebots i en Roger Mas que no podia córrer més, ens ha marcat bastant.

Cinc euros més a la guardiola per una antiesportiva del partit d’avui. I ja son 55 euros de la recol•lecció d’antiesportives, avui la antiesportiva no ha sigut pel numero 55 del St. Andreu sinó pel 24, Gerard Robert per una falta en el contraatac del altre equip.

Molt bon partit us felicito, a treballar igual!

6 comentaris:

roger mas ha dit...

q cabronn!!!xd

David Gamez ha dit...

jajajja no podias més titu! xd

Anònim ha dit...

LLUNA:

Nois realment avui heu jugat de conya!! l'arbitre i algunes cagades han fet que el resultat sigui aquest però ja sabeu, això vol dic que encara heu de retocar petites coses!!!
Continueu així!!!
:)
PD: Gamez jungón!!

Anònim ha dit...

tejada:
kina rabia ma agafat al sortir del partit i kuan man expulsat en el 5e kuart i no e pogut sortir el 6e am el gamez i aguantar el partit be pero bueno noi aixo ens te ke servir pk encara ens keden petites coses k arreglar si cada un de nosaltres porta el seu granet del sorra per aportar algu al ekip seres un molot bon akip
SANT ANDREU SEMPRE!!!!!!
va nois(Y). . .

oscar ha dit...

llastima tius!
haver perdut ens a de donar mes forces x seguir treballan al 250% o al 300% pk kuan vingui el bar$a a ausias es kaguin i els podem guanyar!
a segui treballaann!

Albert ha dit...

Si senyor aquest és l'esperit. Força Sant Andreu!

Publica un comentari a l'entrada