PARTIT DIFÍCIL

Demà ens toca jugar un partit bastant complicat per no dir que es l’enfrontament més seriós de tots.

A las 4 de tarda l’infantil jugarà per primera vegada, tots junts en la pista central de Ausiàs March amb bastant de públic, i com a casi cada partit també assistirà la magnifica delegada, Lluna Rodríguez. Es jugarà abans del sènior, contra l’únic equip de tota la lliga que no ha perdut ni un sol partit guanyant de 5 punts contra el seu etern rival, el F. C. Barcelona. Però a l’equip no els hi falta gens de motivació ja que van amb moltíssimes ganes de revenja perquè que a l'anada, a l’Olímpic el Sant Andreu va estar guanyant tot el partit però en l’últim quart per falta de físic, no van poder mes i es van rendir en atac i sobretot molt més, en defensa. Però també hem de tenir en compte que va ser el primer partit de la lliga i només portaven 2 dies entrenant i per aquesta raó, físicament no estàvem gaire bé.

En el partit de demà no podem dir que les estadístiques van a favor nostre, perquè no es així, ells ens han guanyat estadísticament però en lo que fa de motivació i ganes de guanyar el partit, l’infantil segur que guanyar de sobres.

L’altre tema del St. Andreu, son les lesions, van bastant bé, Marti Perpinyà ha entrenat tota la setmana menys el divendres juntament amb l’Oscar per una activitat del col•legi. I Pablo Sanz encara lesionat sense data d’entrada al terreny de joc. David Gámez jugarà amb el dit gros de la mà dreta embenat per un cop a l’entreno de dijous.

Partit difícil, però ganes de guanyar infinites.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Martii


Mées ke infinitess tiuus!!

Atoppee

roger ha dit...

Molt bon text: gamez!!

Anònim ha dit...

paulag:

muy chulo!para que luego digas:)

Publica un comentari a l'entrada