DEMÀ UN GRAN DERVI!

Dema diumenge a les 10:30 del mati, el nostre infantil s’enfrontarà al rival de la mateixa ciutat, els dinomis dels badalones.
Jugarem amb la baixa de dos jugadors, un per sanció, Roger Mas i un altre per lesió, Pablo Sanz. I també enfrontarem el partit sense el nostre 1r entrenador, Ferran Raventós, (per motius personals), però aquesta setmana si que estarà l’Adrià que farà de 1r. Entrenador. Als primers minuts també assistirà la nostre magnifica delegada la Lluna Rodríguez, però als 30 o 20 minuts es tindrà que anar ja que té partit.

Encara les baixes, l’infantil anirà per a totes, a mort, jugant com ells saben, atacant magníficament, defensant encara millor i claríssimament, guanyant que es lo important.

Les estadístiques tornen a anar a favor nostre, com la setmana passada, ja que ells han guanyat només dos i nosaltres 3. I el barça a ells li van tancar el marcador i nosaltres vam perdre només de 11 fen a l’últim quart un parcial de 20 - 8 a favor nostre.