DEMÀ UNA ALTRA VICTÒRIA?

Demà una altra victòria? Aquesta es la pregunta que potser ara mateix s’estaran fent pares, jugadors, entrenadors, la Lluna, la Berta, i sobretot aficionats del equip.

Desprès d’una setmana d’entrenament coberta amb la lesió, no desitjada del nostre jugador Pablo però amb els tres entrenos a la setmana al 200%, amb un físic magnífic fet el divendres i amb un partit amistós contra el cadet B del mateix club, (crec que el partit s’ha guanyat, no es sap segur, perquè no es contaven punts).

Potser que el partit de demà es guanyi diuen que tenim més probabilitats de guanyar, jo crec que si no fem res malament, serà un partit bastant fàcil. Ells han guanyat nomes un partit contra Netservei Lliça d'Amunt, els últims a la classificació, de només 5 punts, 64 - 59. I les estadístiques van a favor nostre, nosaltres hem ficat 248 punts, 26 punts més que ells i la nostre defensa es bastant més bona, a ells li han ficat 305 i ha nosaltres 52 punts menys. I el Barça li va tancar el marcador a Sant Joan Despí, i nosaltres vam perdre de només 11 punts. Totes les estadístiques estan a favor, aquest partit es guanya!

Vinga St. Andreu!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada