...JUGANT CONTRA L'ÀRBITRE!


A l’anterior noticia es deia, demà una altre victòria?, doncs sí 51 - 66, però en un partit lamentable per part de l’àrbitre. El partit s’ha jugat bé casi tot el partit, jugant bé, passant la bola, amb bones transicions, buscant bons talls, com nosaltres sabem... però a la segona part aquest joc s’ha anat acabant poc a poc. Sincerament pel meu punt de vista, en la pista era un 5 contra 6, l’àrbitre amb ells. I quan l’àrbitre et comença a xiular faltes inexplicables senzillament que son fantasmes, i que no et xiula res, completament res a favor, el jugador es comença a descol•loca i això els hi ha passat a l’infantil. S’han començat a posar nerviosos quan fallaven entrenades sols perquè era falta i no la xiulava i moltíssimes coses més i això només pot provocar que et fiquin basquets i més basquets i així s’han posat a 9 punt.

Però en general l’equip a jugat bé, sinó hagués jugat amb l’altre equip també el jove jugador d’uns 25 anys aproximadament, pujat de la cantera dels àrbitres, els homes d’en Ferran i de l’Adri (que avui no a assistit perquè jugava un partit) però substituït pel Marcel, haurien acabat tancant el marcador.

Aquesta setmana NO hi hauran 5 euros més a la recol•lecció si no que 10 més per la desqualificació d’en Roger. A la ultima jugada del partit ha entrat l’ha ficada (la taula no ha contat la canasta) a anat a treure l’altra equip de fons, el jugador li ha donat amb la pilota, el Roger s’ha rebotat i li ha a donat un petit com de puny a la panxa. L’àrbitre ha pensat que una altre jugada mal xiulada no passaria res i només ha sancionat l’acció d’en Mas.



En conclusió un partit poc vist, però ben jugat. Dimarts a seguir treballant, Oscar i Marti demà a treballar al col•legi i potser amb aquesta victòria ens posem quarts.

2 comentaris:

rogerrrr mas ha dit...

bona nticia gamez!
putse n em sencionen...pero si em sencinen cunfuio en vosaltres eehhh!!

Martí #25 ha dit...

Pues ya pots na cunfiant perque t'han sanciunat amik meu...
Em sap greu x tu!;)

Bona notícia gamez, cada cop millor!

Publica un comentari a l'entrada