DERBI, GUANYAT!

El partit d’aquest mati, s’ha acabat amb la victòria del nostre infantil.
El derbi no ha sigut un partit que es pugui dir fàcil però s’ha guanyat amb pocs problemes.

L’infantil a saltat al camp, com sempre amb motivació amb moltíssimes ganes d’enfrontar-se amb el rival directe com es el badalones però ells tampoc els hi faltava motivació.
Sense el primer entrenador, Ferran Raventós, però si que a estat al primer quart la nostre magnifica delegada, Lluna i la ajudant Berta Bayarri. la mala sort es que també hem jugat amb dos baixes, com eres els jugadors Roger Mas (sancionat) i Pablo Sanz (lesió) però teníem l’ajuda d’un jove jugador del Pre - infantil, Daniel Navarrete que per cert a estat molt encertat alhora d’agafar rebots. I com a primer entrenador, Adrià Rodríguez que ho ha fet bastant bé.

El partit a transcorregut sincerament, d’un manera equilibrada, la primera part a sigut per nosaltres amb els dos últims quarts de la primera meitat guanyats i el primer quart empatat, el primer: 10 - 10, el segon, 13 - 10 i el tercer, 12 - 3, l’últim guanyat d’un clara avantatge, em acabat la primera meitat guanyant de 12. La segona meitat a sigut com la primera però ara si a favor seva. El 4 quart: 4 - 5, el cinquè, empat: 6 - 6 i l’últim perdut de 3, 9 - 12.
El segon quart a estat encertat per l’Oscar alhora de ficar triples, ja que el seu defensor li ha ficat un, i l’Oscar se li ha tornat com ell ja sap ficant dos triples a la seva cara, el jugador a participat en aquest quart bastant bé com el numero 55 al tercer quart que a ficat 11 de 12 punts, desprès d’un primer quart bastant fluixet que només ha ficat una cistella i dos tirs lliures a la resta del partit casi no ha aparegut. I el cinquè quart s’ha maquillat bastant gracies a la ultima jugada que ha sigut un triple d’en Gerard amb bastant de sort.

Aquesta setmana també hi haurà recol•lecció de diners. Cinc euros més a la guardiola, per una antiesportiva xiulada al numero 55 del nostre equip, David Gamez. A l’inici del cinquè quart per un presumpte cop de colze a la esquena o a la cara.

Qui sap, alo millor amb aquesta victòria ens posem quarts, o empatats amb els quarts, avui per la nit ja estarà posada tota la informació a la web del basquetcatala. I badalones, segurament, es quedaria vuitè.