PER FI UNA VICTÒRIA!

Una victòria merescuda. Desprès de entrenar tota la setmana al 100% i un físic meravellós el partit s’ha guanyat de 6 punts.

Ha sigut un parit complicat pels homes d’en Raventós però desprès dels dos primers quarts guanyats per equip contrari, l’infantil s’ha despertat una mica i a començat a jugar al seu bon joc, com saben, sense perdre boles, sobretot també recuperant-les, amb una defensa molt bona i un atac també bastant bo. Els últims quatre quarts la victòria a sigut pel conjunt d’en Ferran i l’Adri (que avui no ha assistit al enfrontament per problemes personals), però teníem al Marcel de 2n entrenador.

Aquesta setmana també hi hauran 5 euros més a la recol•lecció de antiesportives, per una d’en Tejada als últims minuts desprès d’una circulació de bola bastant bona però la finalització no a estat com esperaven, ja que li han xiulat primer una antiesportiva a l’altra equip que ha convertit els dos tirs lliures de molt bona manera en Gerard (substituït pel Tejada per una cinquena falta) i desprès l’han xiulat una antiesportiva per la mateixa jugada al Joan Tejada, han fallat els dos tirs lliures el numero 16 de l’altre equip i han tret de banda però no la han ficat, allà anàvem de 6, com a acabat el partit.

Molt bon partit carolines!
El següent partit contra Albert Disseny - CB I UM B a Manresa a les 16 però ens anirem pel mati, ja que menjarem per allà.
Dimarts a seguir treballar!

2 comentaris:

oscar ha dit...

ooh yeeahh

Martí ha dit...

El proper partit a tope des del minut 1.

Publica un comentari a l'entrada