RESULTATS DE LA JORNADA...

Avui 21 de febrer del 2010, el junior del nostre St. Andreu ha jugat a les 12 h també un derbi contra Lab. Nupel - Sant Josep B amb un partit molt igualat, Natzaret ha guanyat de 2. Van bastant bé, van cinquens.

El sub-21 femení, dominat per las cracks, Lluna i Berta.
Les noies de l’Anna Aranda, avui han jugat a les 12:00 h del mati contra C. B. Vilassar de Mar però la mala sort es que han perdut de 12. Van sisenes i segurament es quedaran allà plantades però lluitant per les posicions de dalt. Va anins noies ha seguir treballant!

L’infantil femení que ha jugat a la mateixa vegada que els nostres. També han perdut com l’altre infantil però aquestes contra les primeres i només de 10 punts.
Han perdut, 24 - 34 contra U. E. Barbera. Abans d’aquest derrota anaven quartes però desprès d’aquest enfrontament per mala sort, no crec que continuïn quartes.

Els homes de l’Adrià ahir a la tarda van perdre d’uns 30 punts, desprès de que l’equip rival no l’hagués volgut canviar l’hora del partit. Tot i l’ajuda de tres homes de l’infantil, Marti Perpinyà, David Gamez i Gerard Robert, que sincerament no van participar gaire.
Van perdre contra els primers, Valentine Montcada A. El cadet anava quarts, segurament es quedaran allà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LLUNA:

jajajaja si la Berta ho ha fet molt be, sobretot xk ha jugar..jajaja gamez gamez!!! doncs si, ha seguir lluitant per a deixar bé al basquet femení del sant andreu!!!:)
Enhorabona infantils per la victoria!

oscar ha dit...

jajaaj
vaya crak , gamez!
aki prlant de tots els ekips d st.andreu;)

Publica un comentari a l'entrada